CONCURSUL MATE 97 - TURNEUL OLIMPICILOR - Sâmbătă, 13 Mai

CONCURSUL MATE 97 – TURNEUL OLIMPICILOR – Sâmbătă, 13 Mai

Suntem onorați să vă anunțâm că “MATE 97 – Turneul Olimpicilor” revine cu ediția 2023, pe data de 13 Mai, la ora 9:00 AM.

Concursul este organizat de Școala Gimnazială nr. 97, în parteneriat cu: Școala Gimnazială nr. 56, Școala Gimnazială nr. 79 , Școala Gimnazială nr. 81, Școala Gimnazială nr. 190 , Colegiul Național Grigore Moisil Colegiul Național Tudor Vianu și Liceul Teoretic Internațional de Informatică București (I.C.H.B.).

Detalii despre concurs:

  •      Concursul se adresează elevilor din clasele V-VIII cu aptitudini și interes deosebit pentru matematică, ce au obținut premii sau mențiuni la etapa județeană și națională a Olimpiadei de Matematica, și care au participat frecvent la concursurile de matematică din București, dar și din tara.
  •      Intrarea elevilor în sălile de concurs se va face începând cu ora 8:30, iar timpul efectiv de lucru la toate clasele este de 3 ore. Repartizarea pe săli va fi publicată vineri, în data de 12 Mai.
  •      La acest concurs nu se admit contestații

De asemenea, îi încurajăm pe participanți să exerseze folosind subiectele și baremele din edițiile trecute, accesând link-urile:

Vă urăm mult succes!